Staart
EtusivuRKW InfoRKW TuotteetYhteystiedot
Suomi Sverige English 
Ajankohtaista

Ei uutisia

Uutisarkisto »

RKW Finland Oy

RKW Finland on erikoistunut teollisuuden muovisiin joustopakkauksiin ja tullut tunnetuksi innovaatioista, jotka ovat uudistaneet pakkaavan teollisuuden ja pakkaustuotannon menetelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu muovisäkit, erilaiset pakkauskalvot ja päällystetyt tuotteet, kuten aluskatteet. Vuodesta 2001 RKW Finland on ollut osa saksalaista RKW-ryhmää, joka on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten polyeteenikalvojen valmistajista.

RKW-konserni

RKW-konserni on itsenäinen, perheomistuksessa oleva yhtiö ja yksi maailman johtavista erinomaisten kalvoratkaisujen valmistajista. RKW on markkinajohtaja hygienia- ja maatalouskalvojen sekä juomateollisuuden ja jauhemaisten tuotteiden pakkaukseen tarkoitettujen kalvojen aloilla. Lisäksi yritys valmistaa kalvoja ja kuitukankaita lääkintäkäyttöön, kemian- ja viimeistelyteollisuuksille sekä rakennussektorille.

Tilivuonna 2017 RKW:n kokonaismyynti oli 905 miljoonaa euroa. Noin 3000 työntekijää jalostaa 378 000 tonnia muovimateriaalia 20 toimipaikassa ympäri maailmaa.

                                             .                                            

 

             

 

Tuoteryhmät
TeollisuuspakkauksetErikoistuotteet ja palvelutRakennustuotteetKuluttajapakkaukset