Staart
EtusivuRKW InfoRKW TuotteetYhteystiedot
FI SE EN 
Ajankohtaista

Ei uutisia

Uutisarkisto »

RKW Finland Oy

RKW Finland on erikoistunut teollisuuden muovisiin joustopakkauksiin ja tullut tunnetuksi innovaatioista, jotka ovat uudistaneet pakkaavan teollisuuden ja pakkaustuotannon menetelmiä. Tuotevalikoimaan kuuluu muovisäkit, erilaiset pakkauskalvot ja päällystetyt tuotteet, kuten aluskatteet. Vuodesta 2001 RKW Finland on ollut osa saksalaista RKW-ryhmää, joka on yksi Euroopan johtavista korkealaatuisten polyeteenikalvojen valmistajista.

RKW Finland Oy toimii Porissa. Valmistamme mm. etikettikalvoa, juoma- ja puutarhateollisuuden kalvoja sekä muovisäkkejä ja aluskatetta. Työllistämme noin 180 henkilöä.

 

RKW-konserni on perheomistuksessa oleva yhtiö ja yksi maailman johtavista kalvoratkaisujen valmistajista. RKW on markkinajohtaja hygienia- ja maatalouskalvojen sekä juomateollisuuden ja jauhemaisten tuotteiden pakkaukseen tarkoitettujen kalvojen aloilla. Lisäksi yritys valmistaa kalvoja ja kuitukankaita lääkintäkäyttöön, kemian- ja viimeistelyteollisuuksille sekä rakennussektorille. RKW -konserni työllistää n. 3000 henkilöä 19 toimipisteessä ympäri maailmaa.

 

 

                                             .                                            

 

             

 

Tuoteryhmät
TeollisuuspakkauksetErikoistuotteet ja palvelutRakennustuotteetKuluttajapakkaukset