Staart
EtusivuRKW InfoRKW TuotteetYhteystiedot
FI SE EN 

/upload/linkit/RKW Info

Oikeudellinen tiedote

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tämän Internet-sivuston avaamista ja käyttämistä.

Avaamalla RKW Finland Oy:n (jäljempänä RKW) Internet-sivut (www-sivut) sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä käyttöehtoja.

Näiden www-sivujen sisältö (teksti, kuvat ja audiovisuaaliset elementit mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen) on tekijänoikeuslain nojalla RKW:n omaisuutta. Kaikki oikeudet pidätetään kaikkialla maailmassa. RKW:n www-sivujen sisällön jäljentäminen ja muokkaaminen; kopiointi; siirtäminen, jakelu tai tallentaminen kokonaan tai osittain on kielletty kaikissa muodoissaan ilman RKW:ltä etukäteen saadulla kirjallisella luvalla näissä ehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. RKW sallii kuitenkin näiden sivujen osittaisen tallentamisen tietokoneelle tai kopioiden tulostamisen ainoastaan omaan henkilökohtaiseen käyttöön edellyttäen aina, että RKW:n mainetta tai liiketoimintaa ei vahingoiteta. Näillä www-sivuilla annettua tietoa ei saa muuttaa ilman RKW:n kirjallista lupaa. Joissakin yksittäisissä www-sivujen dokumenteissa saattaa olla maininta erityisistä niitä koskevista lisäehdoista.

RKW:n tavaramerkki ja kaikki muut RKW:n tavaramerkit (olipa ne mainittu RKW:n www-sivuilla tai ei) ovat RKW:n tavaramerkkejä. Pääsyä sivuillemme ei voi epäsuorasti tai muuten tulkita minkään sivuilla esiintyvän merkin lisenssi- tai muun käyttöoikeuden myöntämiseksi ilman RKW:n etukäteistä kirjallista suostumusta.

RKW:n WWW-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Sivujen virheettömyyden, luotettavuuden, täsmällisyyden tai sisällön suhteen ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. RKW ei takaa että sivuja voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi. RKW ei takaa sitä, että sen www-sivuilla tai niitä välittävällä palvelimella ei ole viruksia tai muita haitallisia komponentteja. RKW:n www-sivut saattavat sisältää teknisiä epätarkkuuksia tai typografisia virheitä. RKW voi vapaasti tehdä muutoksia tai lisäyksiä.   RKW:llä on oikeus muuttaa www-sivuja tai estää niihin pääsy milloin tahansa.

RKW ei vastaa millään tavalla suorista, satunnaisista, välillisistä, epäsuorista, toissijaisista, erityisistä tai rangaistukseen johtavista vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät siihen, että RKW:n www-sivuja tai jotakin niihin linkitettyä kohdetta selaillaan tai siihen, että näiden sivujen sisältöä ei pysty käyttämään, tai sivujen käyttämiseen tai käytön yrittämiseen tai siihen, että käytössä tai välityksessä on vikaa, keskeytys, puute, virhe tai viive tai siihen, että on virus tai linja- tai järjestelmävirhe, vaikka RKW:lle tai sen edustajille kerrotaan vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista.

RKW ei vastaa mistään kolmannen osapuolen omistamasta, luomasta tai julkaisemasta tiedosta tai aineistosta, jolle on linkki RKW:n www-sivuilta. Siirtyessä tällaisen kolmannen osapuolen sivuille sinun on tutustuttava ja hyväksyttävä näiden sivujen mahdolliset käyttöehdot ennen käyttöä. Linkki RKW:iin kuulumattoman osapuolen sivuille ei tarkoita sitä, että RKW tukisi tällaisen kolmannen osapuolen sivuja tai niillä mainittuja tuotteita tai palveluja.

Toimittamalla materiaalia mille tahansa RKW:n palvelimelle, esimerkiksi sähköpostin kautta tai www-palvelujen välityksellä, sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja: (1) Toimittaessasi aineiston olet tietoinen siitä, ette saatamme julkaista sen. (2) Takaat, että aineistossa ei ole sellaista, joka on laitonta tai muuten julkaistavaksi kelpaamatonta. (3) Käytät ennen lähettämistä kohtuullisia varatoimia löytääksesi ja poistaaksesi mahdolliset tietokonevirukset tai muut epäpuhtaat tai tuhoavat ominaisuudet. (4) Sitoudut korvaaman meille mahdolliset vahingot siinä tapauksessa, että jokin kolmas osapuoli esittää RKW:lle vaatimuksia toimittamasi aineiston johdosta. (5) Sitoudut olemaan esittämättä vaatimuksia RKW:ta kohtaan toimittamaasi aineistoon liittyen. (6) Aineisto on sinun omaasi tai sinulla on rajoitukseton oikeus luovuttaa se meille, ja voimme julkaista aineiston ja/tai sisällyttää sen tai osia siitä tuotteisiimme ilman vastuu- tai maksuvelvollisuutta.

Kaikki liikenne RKW:n Internetsivuilla kirjautuu lokiin.

Lokin tarkoitus on tuottaa informaatiota

  • palveluitten käyttömääristä
  • mitä palveluita on/ei ole käytetty
  • milloin käytetty
  • käyttäjien maantieteellisestä jakaumasta
  • käytetystä IT tekniikasta
  • virhetilanteista

Käyttäjien henkilökohtaisia tietoja (nimi, osoite, syntymäaika tms.) ei kerätä.

Mikäli Sinulla on huomautettavaa tai kysymyksiä, jotka koskevat näitä palveluja, ota yhteyttä Webmasteriin.