Staart
EtusivuRKW InfoRKW TuotteetYhteystiedot
Suomi Sverige English 

/upload/linkit/RKW Tuotteet

Puupellettikalvot

Pellettimarkkinat ovat voimakkaassa kasvussa koko Pohjois-Euroopassa. Pellettilämmitys on moderni, helppo ja ympäristöystävällinen tapa lämmittää erilaisia kiinteistöjä.

Kuluttajapakkaukset - puupellettikalvotPuupelletit ovat polttoainepuristeita, jotka on valmistettu yleensä kutterinpurusta tai purusta, Ne ovat kuivaa, helposti käsiteltävää, vähän pölyävää ja tasalaatuista polttoainetta.

RKW on kehittänyt puupellettien pakkaamista varten PE-muovikalvon, joka toimitetaan joko valmiina avosäkkinä tai yhä useammin painettuna tasokalvona asiakkaalle. Jälkimmäisessä tapauksessa asiakkaan täyttökone muotoilee kalvosta valmiin pakkauksen ennen täyttämistä.

Muovikalvon ominaisuudet on coextruusiotekniikan avulla optimoitu siten, että kalvosta voidaan tehdä mahdollisimman ohut, jolloin päästään huomattavaan materiaalisäästöön. Samalla on saavutettu erinomainen kalvon lujuus, jolloin terävät puupelletit eivät pääse puhkaisemaan pakkauskalvoa. Pintakerros on tehty korkeakitkaiseksi ja sisäkerros liukkaaksi, jolloin pakkauksen täyttö ja lavaaminen sujuu jouheasti. Lisää kitkaa ulkopintaan ja liukkautta sisäpintaan saadaan vielä sijoittamalla painatus kalvon sisäpinnalle, mikäli käytetään kirkasta pellettikalvoa.

Korkealaatuinen painatus pellettikalvoon voidaan toteuttaa jopa kahdeksanvärisenä sävykuvana.