Staart
EtusivuRKW InfoRKW TuotteetYhteystiedot
FI SE EN 

/upload/linkit/RKW Tuotteet

Höyrynsulkukalvo

Rakennustuotteet - hoyrynsulkukalvoLämpimässä huoneilmassa oleva kosteus pyrkii siirtymään kohti kylmää tilaa ja tiivistyy vetenä eristyskerrokseen ja tukirakenteisiin. Mitä suuremmat raot tiivistyksessä on, sitä enemmän rakenteet kostuvat. Tähän tarpeeseen on kehitetty RKW höyrynsulkukalvo, joka täyttää standardissa SFS 4225, E-luokka esitetyt vesihöyrynpitävien muovikalvojen laatuvaatimukset ja mitat.

KESTÄVÄ

Tiivistyskalvona muovin on kestettävä vuosikymmeniä. Tavallinen muovikalvo heikkenee lujuusominaisuuksiltaan, ellei sitä ole käsitelty kosteuden- ja lämmönvaihteluiden yms. tekijöiden vanhentavaa vaikutusta vastaan. RKW höyrynsulkukalvo on erikoiskäsiteltyä muovikalvoa, joka täyttää kyseiset vaatimukset ja kestää vuosikymmeniä. RKW höyrynsulkukalvo on testattu pohjoismaisissa tutkimuslaitoksissa ja testitulokset erilaisissa kestokokeissa ovat olleet vakuuttavia.

HELPPO

RKW höyrynsulkukalvon paksuus on 0,2 mm - mikä merkitsee sitkeyttä, kestävyyttä ja käsittelyn helppoutta. Kalvo on mitoitettu vastaamaan normaalia huonekorkeutta ja sen leveys on 3 m - mikä merkitsee reiluja saumavaroja ja vähemmän saumoja.

ASENNUSOHJEET

Selkeät asennusohjeet löydät PDF-esitteestä, jonka voit tulostaa tältä sivulta.

Lataa asennusohje pdf-muodossa